Akcija!

3 V 1 – BRONZER & RDEČILO & HIGHLIGHTER – PURE MINERAL CONTOUR

5,50  3,99 

PURE MINERAL CONTOUR je namenjen oblikovanju večih predelov obraza. Sestavljen je iz bronzerja, rdečila in osvetljevalca, zahvaljujoč kateremu lahko enostavno in profesionalno opravite popolno ličenje obraza in poudarite svojo naravno lepoto. Vsak od elementov se lahko uporabi samostojno in v kombinaciji z drugimi, zaradi česar bomo dobili edinstven videz za dnevni in večerni make up. Pure Mineral Contour se lahko uporablja na podlagi, ali samostojno, ne povzroča madežev.

Bronzer – z naravnim tenom poudari obrazne lastnosti, optično zmanjša strukture obraza in jih stanjša. Bronzer nanesite pod ličnici na zunanji strani nosu in na dnu brade. Če želite poudariti lastnosti obraza, ali zmanjšati visoko čelo, uporabite bronzer vzdolž lasišča.

Rdečilo – popolnoma osvetli ličnice, daje koži svež in sijajni videz. Nasmehnite se in nanesite rdečilo z velikim čopičem, od srednjega dela ličnic proti ušesom. Če želite vizualno zmanjšati obraz, uporabite rdečilo tik pod ličnicama.

Osvetljevalec – osvetljuje in poudarja naravno lepoto. Da bo obraz videti ožji ga nanesite vzdolž navpične črte nosu, da dodate lahkotnost in svežino uporabite osvetljevalec z majhnim čopičem nad ličnicami in na sredini čela, med obrvmi in notranjimi kotički oči.

Količina: 7,5g

Počisti
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Šifra: PUD07 Kategorije: , ,
Deli me!


Ekskluzivni izdelki

Posebna kategorija produktov